• Thanks 1
Jump to content

cerere unban XDR


XDR

Recommended Posts

  •  Adminul care te-a sancționat : LukiDuki
  •  Server-ul : mix.teamgame.ro
  •  Harta pe care a avut loc incidentul : cs_dust2
  •  Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : 3/8/2024 - 10:11 PM
  •  Dovezi (Print Consola/Demo) :image.png.caf7494648d42c1c8303b6981bff8e47.png
  •  STEAM ID :STEAM_0:0:718271560
  •  Descrierea situației : Mi-a zis Forbidden si Luki sa fac un wargod pana cand se termina meciul, dar eu am uitat pentru am avut niste probleme cu obs-ul pentru ca faceam stream pe youtube si gen calculatorul meu facea figuri, voiam sa dau un restart la calculator ca sa pot sa intru in bios sa modific o setare in care sa nu mai faca ventilatorul zgomote, pentru ca s-a auzit si pe live, dar am rezolvat problema, ieri am facut un wargod care a cerut domnul Infinityy si i-am dat wargodul:https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2839963 , daca vreti un gameplay cum am jucat aveti linkul de la live aici: 
Edited by ady beleaua
Link to comment
Share on other sites

In primul rand, joci cu modele pe jucatori , iar modelele sunt interzise.  (sunt interzise pe orice sv din romania de mix/public)

In al doilea rand, daca faceai wg cu modelele astea, iti iese rosu .( adica rezulta ban).

In al treilea rand, ai si la modele la jucatori cerc intre jucatori (ceea ce anunta pozitia unui jucator de dinainte sa ii vezi corpu pe ecran).

 

Poate mai doreste inca cineva sa ii crarifice sa is interzise.

Edited by LukiDuki
Link to comment
Share on other sites

In primul rand nu ai voie cu așa  modelele pe jucători   cu modele alea vezi toate pozițiile jucătorilor pe harta    ești interzis modelele alea 

Daca mai vrei sa joci la noi  trebuie să scoți modelele alea  și să fi curat  și după ce joci un meci și dai demo sa vedem că ești curat și stai la verificare 

Edited by ady beleaua
Link to comment
Share on other sites

Din partea mea, daca iti scoti modelele, etc. sau eventual dai un reinstall si joci default, cum o facem toti, ai un pro unban, cu conditia de a fi pus sub observatie (o verificare, un wg. etc.) 

Salut!

Link to comment
Share on other sites

Ai pro de la mine, după ce se vor scoate modelele! Mersi. Faza este ca ai ieșit după ce ai auzit de verificare , wg și ce ți au mai cerut ceilalți admini! Am fost acolo și știu! Tot ce trebuie sa faci sa este sa vii la o verificare sa ți se șteargă toate modelele. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...