• Thanks 1
Jump to content

[OVERWATCH] Regulament General


Anonime

Recommended Posts

image.thumb.png.a3a8f621a3aad2b9030dca64b1fa3df0.png

 

» Regulament - Watchers:

 

1. Programul de conectare la Pc-ul playerului in cauza va fi ales in functie de posibilitatea acestuia! (Supremo, TeamViewer14,Aeroadmin,AnyDesk)

 

» Regulament Verificări:

 

1.Orice fel de cheat/script care poate influenta modul de joc este sctrict interzis! Identificarea acestora in Pc-ul dumneavoastra va atrage dupa sine banarea pe server .

2.Limbajul obscen/trivial  sau care ataca propria persoana a watcherului care va efectueaza verificarea se santioneaza cu ban de la 2h pana la PERMANENT in functie de gravitate.

3.Refuzul verificaraii va atrage dupa sine banarea dumneavoastra! De asemenea iesirea din timpul verificaraii se va sanctiona cu ban permanent ! Motivul pentru cele mentionate anterior va fi: "Drop.verificare".

4.Sunteti obligati sa pastrati linistea in tmp ce vi se efectueaza verificarea. Intrebarile repetate despre programele puse la dispozitie care sunt folosite de catre watcheri nu sunt acceptate. Daca se constata ca puneti intrebari in mod repetativ se va considera ca incalcati punctul 4 si veti fi santionati dupa cum va considera watcherul in cauza.Va asiguram ca programele folosite de Stafful nostru  sunt folosite doar in scopul verificarii. Site-ul pe care sunt uploadate este clean, deci stati fara griji in privinta virusilor!

5. Daca se constata ca  in Pc-ul dumneavoastra  exista programe de genul "R-wipe" , "CCleaner "*(sau alte programe asemanatoare) care au fost folosite cu 20-35 minute inainte de verificare,  playerul in cauza va fi banat permanent . Clear la consola inainte de verificare va atrage dupa sine banarea dumneavoastra.

6. Va este interzis sa contestati decizia watcherului care v-a efectuat verificarea! Aceasta poate fi contestata doar de catre Stafful Watchers si Comandor comunitatii , in urma unei reclamatii pe care o veti face in sectiunea aferenta de pe forum!

7.Orice incercare de obstructionare a verificarii (iesire din programe/drag mouse sau altele) se santioneaza cu ban Permanent pe serverele de mix.

8.Varsta minima care va permite sa luati parte din proiectul watchers  este de 18 ani!

9. Daca cererea o sa fie acceptata veti fi supus unui test de verificare a cunostintelor in domeniul verificarilor! Prcedent acestui test sunt obligati sa intrati TS3 si sa luati legatura cu unul dintre Watchers pentru a va cunoaste.

10. Verificaril se fac strict de membrii Watchers. In caz ca veti primi Virus/ KeyLogger de la alt cineva care va face verificare si nu are gradul de Watchers nu raspundem de neatentia voastra!

 

 

» Regulament Verificari Demo

1. Daca demo-ul pe care il aduceti pentru verificare nu este inregistrat pe Serverele Comunitatii TeamGame, atunci acesta nu va fi luat in considerare!
2. Contestarea deciziei unui membru din stafful Overwatch se va face doar de catre Comandor!
3. Demo-urile aduse pentru verificare de AIM / SILENT-AIM / NO SPREEAD / NO-RECOIL vor fi inregistrate fara ESP ON, pentru a nu duce la eronarea fazelor!
4. Pentru ca demo-ul sa fie validat, acesta trebuie sa contina cel putin 3 faze clare in care codul este activ! In caz contrar cererea de verificare se va respinge!
5. Verdictul final se va acorda in cel mult 48 de ore!

 

 

Stafful Proiectului WATCHER'S ZONE isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul de mai sus ori de cate ori este nevoie! 

Sunteti obligati sa cititi ocazional acest regulament pentru a nu intampina probleme in cazul unei eventuale verificari!

Edited by Anonime
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...