Jump to content
TeamGame Romania !

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

REGULAMENT Mix-Area


Recommended Posts

Articolul 1 - Modul de disputare al unui meci
Art 1.1 - Proiectul MIX - TEAMGAME sta la dispozitia tuturor leganarilor, astfel, toti utilizatorii ce dispun de un cont valid de Steam sunt liberi sa participe la jocurile organizate pe serverele aferente.
Art 1.2 - Prezenta unui admin pe server in momentul startului unui meci este obligatorie, iar acesta isi va lua angajamentul de a duce la bun sfarsit meciul, incercand sa gaseasca inlocuitori pentru cei care il parasesc.
Art 1.3 - Jucatorii care sunt pe server-ul de TeamSpeak au prioritate in a face alegerile.
Art 1.3.1 - Jucatorii care nu au jucat au dreptul de a face echipa sau, in cazul in care nu vor sa faca echipe, acestia vor fi alesi primii.
Art 1.4 - Proiectul MIX Area este dedicat exclusiv meciurilor de tip 5vs5.
Art 1.5 - Meciurile vor incepe doar in momentul in care pe server se afla 10 jucatori.
Art 1.6 - Se vor juca un numar de maxim 30 de runde, echipa castigatoare fiind desemnata in sistem 16 din 30 de runde.
Art 1.7 - In momentul incheierii unui meci, adminii prezenti vor decide daca meciul mai poate continua si in caz afirmativ vor schimba hartile de joc.
Art 1.8 - Perioada maxima de ban admisa pentru perturbarea desfasurarii unui MiX este de 1440 minute.


Articolul 2 - Hartile
Art. 2.1 - Harta ce se va juca de-a lungul unui meci va fi aleasa de catre admin prin sfatuirea cu jucatorii prezenti sau prin vot;
Articolul 2.3 - Raspunsul intrebarii: Am luat la cunostinta regulamentul?


Articolul 3 - Injuriile
Art. 3.1 - Injuriile de orice natura, gravitate adresate organizatorilor, inaintea, in timpul sau dupa desfasurarea meciurilor, pe serverele oficiale ale MIX -
TEAMGAME  sau in alte medii de opinie (canal de ts3 sau forum) se sanctioneaza cu banarea temporara a jucatorilor in cauza cu 120 de minute pe serverele MIX - TEAMGAME!
Art. 3.2 - Injuriile, de orice natura (jigniri, atacuri la persoana etc.), adresate adversarilor inaintea, in timpul sau dupa desfasurarea meciurilor,va duce la excluderea din meciul respectiv de catre adminul prezent.
Art 3.3 - Gravitatea injuriilor pe server va fi stabilita de catre un mix admin, iar pe teamspeak de catre un cadru administrativ al staff-ului serverului de TeamSpeak.

 

Articolul 4 - Programele de tip cheat si verificarea playerilor.
Art 4.1 - In cazul folosirii de catre un jucator a vreunui cheat in timpul unui meci, jucatorul in cauza va fi exclus permanent din orice activitate desfasurata in cadrul programului MIX -
TEAMGAME
Art 4.1.1 - Metode admise de verificare a suspectilor de cod: WG si/sau demo. In cazuri exceptionale, se va realiza si verificarea in pc pentru depistarea codurilor, cu ajutorul programelor de specialitate. In acest context, verificarea se va face doar de catre anumite persoane care detin gradul de WATCHER sau de catre lideri, ce vor fi stabilite de catre lider.
Art 4.2 - Daca suspectul in cauza are o scanare mai veche din care reiese ca are cod, insa pe server este curat, acesta poate juca in continuare pana la proba contrarie.
Art 4.3 - Daca suspectul este banat pe WarGods Cheat Defender, acesta va fi supravegheat de catre un mix admin pe toata durata mix-ului si va trebui sa prezinte un demo in cazul in care supraveghetorul considera ca este suspect de cheat/cfg.
Art 4.4 - O scanare curata trebuie sa arate in felul urmator:
-Linii configuri: maximum 250 linii
-Fara alte configuri, doar cele de baza, standard.
-Zero aliasuri
Art 4.5 - In cazul wcd-ului adminii trebuie sa fie atenti la urmatoarele: IP, SteamID, Data/Ora si IP-ul serverului si Modelele/Procesele/Executabilele sa fie validate de programul wcd.

 

Articolul 5 - Sanctiuni
Art 5.1 - Banurile mai mari de 1440 minute (exceptie fac cazurile in care jucatorul nu posteaza demo pe forum) vor duce la suspendarea accesului pe o perioada de 7 zile.
Art 5.2 - Banurile date pe motiv de cod fara dovezi vor duce la suspendarea adminului pe o perioada de 7 zile pentru inceput, iar daca acest lucru se repeta adminul va fi sters pe o perioada nelimitata.
Art 5.3 - Injuriile grave aduse celorlalti jucatori prezenti la mix vor duce la primirea unui avertisment. La 3 avertismente accesul va fi suspendat 7 zile.
Art 5.4 - Temperamentul agresiv pe forum va duce la primirea unui avertisment sau la suspendarea adminului pe o perioada de 3 zile, in functie de gravitate.
Art 5.5 - Parolarea serverelor duce la stergerea adminului pe o perioada nelimitata.
Art 5.6 - Jucatorii care dau drop in timpul mixului si nu exista spectatori pentru a il inlocui sau nu a adus un jucator in locul lui va fi banat 1440 min (1 zi).
Art 5.7 - Acest articol va fi tratat ca dovada citirii regulamentului, iar raspunsul in cadrul cererilor de admin va trebui sa fie :
TEAMGAME 
Art 5.8 - Pentru refuzul de: Verificare/Wargods/Demo/SS; ban permanent pana la prezentarea acestora la cererea de unban pe forum(Demo/SS)
Art 5.9 - La eventualele reclamatii de pe forum, in cadrul cererii au voie sa posteze doar reclamatul / reclamantul si eventual liderii de proiect.
Art 5.10 - In cadrul cererilor de unban, au voie sa posteze reclamantul/reclamatul, liderul de proiect si eventual adminii care au fost prezenti pe server in momentul respectiv.
Art 5.11 - A nu se confunda banurile pe serverele de mix cu cele din cadrul ts-lui. In cazul in care un player primeste ban pe serverul de mix, acesta nu va primi si pe ts pentru acelasi motiv, ci doar daca incalca regulamentul intern al acestuia.
Art 5.12 - Banurile acordate adminilor cu grade mai mari (coordonatorilor),vor duce automat la suspendarea gradului.

 

Articolul 6 - Datoriile Gradel MIX-TEAMGAME 
Art 6.1 - Lider MIX - TEAMGAME - Se ocupa de administrarea proiectului MIX - TEAMGAME , recrutare mix-area, si sa organizeze mix-uri mai putin.
Art 6.2 - Moderator MIX - TEAMGAME - Se ocupa cu intretinerea mixului , sa stranga de mix-uri si trebuie sa le intretina.
Art 6.3 - Admin MIX - TEAMGAME  - Se ocupa cu intretinerea mixului , sa stranga de mix-uri si trebuie sa le intretina.

Link to post
Share on other sites
  • SpawN. pinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
  • Create New...