Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/27/2021 in all areas

  1. ☆Respectati regulamentul general al forumului. ☆Folositi functia search inainte de a posta pentru a evita postarea unui articol deja existent. ☆Nu copiati o stire de pe un site,folositi doar ce este interesant din acea stire,postand si sursa daca nu este proprie. ☆Topicurile se vor inchide de catre Moderatorul sectiunii dupa 24H (fara a se mai scrie "locked" t/c" sau alte abrevieri). ☆Aveți dreptul la 5 posturi / zi ☆Puteti folosi de asemenea imagini ce sa descrie mai bine produsul prezentat. ☆Titlul trebuie sa contina numele produsului, nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban
    1 point
  2. REGULAMENT-GADGETURI Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole pe zi în această secțiune. Orice abatare de la regulament v-a duce la sanctionarea Userului conform regulamentului. Articolele vor fi închise doar de către moderatorii secțiunii după 24 ore de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.
    1 point
  3. Titlul topicului trebuie sa fie " [NUMELE SERVER-ULUI] Oferta, de exmeplu [OLD.TEAMGAME.RO] Oferta Admini " MODEL : Numele serverului : Ce cauti? : Ce oferi? : Alte precizari :
    1 point
×
×
  • Create New...